Er dit luft til luft varmepumpe klar til sommeren?

Eftersyn og serviceaftaler til din luft til luft varmepumpe fra Søberg Energiservice

SERVICEEFTERSYN
SERVICEAFTALE

Tilbud på Serviceeftersyn

Hos Søberg EnergiService kan du bestille et eftersyn til dit varmepumpe og sikre dig, at den er klar til sommeren.


Vi arbejder med næsten alle mærker, og vi dækker hele Danmark. Ring til os nu eller udfyld formularen, og en af vores kolleger vil kontakte dig snarest muligt.

RING NU!
BLIV RINGET OP

Ring nu så vi kan finde et tidspunkt for dit eftersyn

Udfyld formularen, og lad os vide, hvornår vi skal ringe. En af vores kolleger vil ringe til dig for at aftale en dato og et tidspunkt for din service.

Bliv ringet op

Hvordan kan du se, om dit klimaanlæg har brug for hjælp?

Hvis en eller flere af følgende indikationer vises på din varmepumpe, skal du være opmærksom på det hurtigt:

Hvis dit system larmer meget, er det muligt, at filtrene er tilstoppede. Fjern støv fra enheden med en støvsuger. Hvis støjen fortsætter, eller hvis du hører en raslende eller bankende lyd, kan der være tale om et mekanisk problem.

Hvis det tager længere tid end normalt at køle et rum, er kølemiddelniveauet måske for lavt.

Hvis systemets energiomkostninger stiger, er det muligt, at enheden ikke er monteret korrekt, og dette skal kontrolleres.

Få en erfaren varmepumpemontør til at stå for din varmepumpe. Vi har afdelinger i hele landet, og kan derfor dække store områder.

Forkæl din varmepumpe med en serviceaftale

Er vores grundabonnement, der består af et eventuelt lovpligtigt eftersyn af din varmepumpe, kontrolrapport til offentlig myndighed samt indregulering. Der foretages kontrol af tryk, kølemiddel, temperatur samt andre vigtige inspektioner af hensyn til varmepumpens optimale drift.

Basis Service

priser fra

63,- /md.

Bestil dit ny aftale nu!

Vores serviceaftale tilbud

Fri Service

Indeholder det samme som Basis Service, men her får du også frie tilkald. Frie tilkald betyder, at der som udgangspunkt ikke skal betales for tilkald af energitekniker, hvis det driftsstop inden for bonnementsdækningen, der er årsag til problemet.

priser fra

82,- /md.

Har du brug for et tilbud på en ny luft-luft varmepumpe?

Vores specialister er klar til at finde den bedste varmepumpe til dit rum.

Vi arbejder med mange forskellige mærker og er klar til at finde den bedste løsning til dit sommerhus og tilbyder også installation.

Udfyld denne formular, og en af vores kolleger vil vende tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

Troværdighed og punktlighed

Energiservice – troværdighed og punktlighed gennem ansvarligt arbejde og konkurrencedygtige løsninger med kundens behov i fokus.


Kort sagt, hvis du prioriterer en professionel tilgang, en høj arbejdsmoral og fokus på kvalitet, så står vores kompetente medarbejdere til din rådighed, når du har brug for det.


Vi går ikke på kompromis for at profitere, vi udviser stor ansvarlighed under hele forløbet og overholder vores aftaler– det er din sikkerhed for godt udført arbejde, og kundernes udtalelser er vores fortsatte drivkraft:

Jeg havde Henrik M på besøg i går for min 2 årig service. Venlig og meget professionel, kundig af netop det udstyr jeg har. Han lavet en dybt rensning af kondensrøret, som jeg ikke vidst var tilstoppet med noget hvid slim og fandt en mindre gasutæthed under kedlen. Et livsredningsbesøg, må der siges! Stor tak.

Rosangela

Rigtig god og prof.service af mit naturgas fyr. Venlig og behagelig service montør, der gerne ville informere om hvad og hvordan service bliver gjort.


Kan kun anbefales.

Kunde

Super god service. Først med tilkald af service, senere med tilbud på udskiftning af gasfyr. Tilbuddet kom hurtigt, udskiftningen blev foretaget, af kompetent medarbejder fra firmaet. Ryddede pænt op efter udskiftningen. Vil klart anbefale firma til andre.

Dan Hensen

FØLG OS HER

Læs mere

Familieejer virksomhed siden 1990