Oliefyrsservice:

Få en erfaren oliefyrsmontør til at stå for din oliefyrsservice eller udskiftning af oliefyr. Vi har afdelinger i hele landet, og kan derfor dække store områder.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

Vi svarer altid inden for få timer

Basis serviceaftale på oliefyrsservice årligt:

fra kr. 1.427,50

Hvornår er det tid til rensning af oliefyr?

Det giver god mening, at alle kedler skal renses en gang om året af en teknisk ekspert. I forbindelse med kedelrensningen justerer vi naturligvis oliefyret og foretager en kontrolmåling af hensyn til miljøet og for at sikre dig en sund fyringsøkonomi. Der er selvfølgelig forskel på et gammelt og et nyt oliefyr, men uanset dit fyrs alder er det en god idé med et regelmæssigt eftersyn, og med et serviceabonnement er der mange penge at spare på dette.

Oliefyrsservice abonnement

Dit oliefyr forurener mindre til glæde for din økonomi og omgivelserne.

Du sparer fyringsolie og penge.

Eventuelle problemer opdages i tide.

Du har garanti for god service af vores kvalitetsbevidste energiteknikere.

.

.

.

.

Det er sund fornuft, at der foretages rensning af oliefyr (kedelrens) mindst en gang årligt, ganske lidt sod koster hurtigt en del ekstra på fyringsøkonomien.

Få et serviceabonnement på oliefyrsservice

Få mest ud af dit oliefyr, giv det en lang levetid og undgå samtidig uforudsete udgifter til reparationer. Ligesom din bil efterses med jævne mellemrum, bør du også have en serviceaftale på dit oliefyr. Vi står også gerne for både rensning af oliefyr og udskiftning af oliefyr.


Kontakt på telefon 70 22 55 32 eller e-mail info@energi-service.dk hvis du vil høre mere eller ønsker at bestille et lovpligtigt abonnement på oliefyrsservice.

KONTAKT:

FØLG OS:

Valhøjs Allé 160

2610 Rødovre

Telefon: 70 22 55 32

Email: info@energi-service.dk

Persondata politik