Vi har montører i hele landet:


Tegn et abonnement eller bestil montering af varmepumpe.

Sjælland, Fyn og Jylland.

Hele året rundt uden defekter og fejl

VARMEPUMPESERVICE:

HVORDAN KAN VI HJÆLPE?

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via kontaktformular.

Forlæng levetiden og reducer omkostningerne med varmepumpeservice

Tegn et abonnement på varmepumpeservice og få det bedst mulige ud af din luft til luft/luft til vand varmepumpe; forlæng dens levetid og reducer omkostningerne til uforudsete udgifter ved reparationer.


To år for pumper med mindre end et kilo kølemiddel, og et år for pumper med mere end et kilo kølemiddel. Når mængden overstiger et kilo, er det et lovkrav, at der udføres varmepumpeservice hvert år. Nedenfor kan du se priserne på de forskellige servicetyper tilpasset de forskellige varmepumpetyper (luft til vand eller luft til luft varmepumpe).

Er vores grundabonnement, der består af et eventuelt lovpligtigt eftersyn af din varmepumpe, kontrolrapport til offentlig myndighed samt indregulering. Der foretages kontrol af tryk, kølemiddel, temperatur samt andre vigtige inspektioner af hensyn til varmepumpens optimale drift.

Vi tilbyder to typer varmepumpeservice:

Indeholder det samme som Basis Service, men her får du også frie tilkald. Frie tilkald betyder, at der som udgangspunkt ikke skal betales for tilkald af energitekniker, hvis det driftsstop inden for abonnementsdækningen, der er årsag til problemet.

Basis Service

Fri Service

priser fra


158,-kr/md.

priser fra


199,-kr/md.

Kontakt os og bestil varmepumpeservice i dag

Ønsker du at høre mere om vores varmepumpeservice eller bestille et abonnement, er du altid velkommen til at kontakte os: 70 22 55 32 | info@energi-service.dk

KONTAKT:

FØLG OS:

Valhøjs Allé 160

2610 Rødovre

Telefon: 70 22 55 32

Email: info@energi-service.dk

Persondata politik